12.04.2023
Harry gaat na 44 jaar trouwe dienst met pensioen


Harry gaat na 44 jaar trouwe dienst met pensioen

Op 31 maart 2023 heeft Harry Otten, Salesmanager Polen, zijn carrière bij Stork IMM beëindigd om van zijn pensioen te gaan genieten.
Harry OttenOp 1 februari 1979 startte Harry bij Stork IMM. Harry was aangenomen om zich bezig te houden met de hardware van de toenmalige ST Machines.
Vanuit daar groeide Harry door naar de afdeling service, waar hij zich voornamelijk bezighield met elektronica gerelateerde zaken. Hij maakte zich het werk snel eigen, werd troubleshooter en vervolgens chef buitendienst en uiteindelijk manager service.
Harry hield zich ondertussen ook al bezig met de verkoop van nieuwe machines. In eerste instantie was hij de contactpersoon voor alle agentlanden en Harry is dan ook zo’n beetje overal geweest.
In de jaren 90 legde hij vervolgens de eerste bouwstenen voor de afdeling R&O die tegenwoordig is uitgegroeid tot een volwaardige afdeling met zo’n 10 medewerkers die zich dagelijkse bezighoudt met het reviseren van gebruikte machines. “Het opzetten van R&O was een van de leukste dingen in mijn carrière.”
Later in de jaren 90 richtte Harry zich meer en meer op de Oost Europese markt en heeft daar samen met een aantal Poolse partners en medewerkers, Polen laten uitgroeien tot één van Stork IMM’s grootste marktgebieden.
Harry werkte tot aan zijn pensioen in 2020 nog altijd fulltime bij Stork IMM en had het zo naar zijn zin dat hij ook na zijn pensioen nog heel wat uren voor Stork IMM heeft gewerkt. “Natuurlijk waren er ups en downs, maar ik vind mijn werk nog altijd leuk.”
Harry heeft ondertussen zoveel uren in Polen doorgebracht dat hij achteraf een beetje spijt heeft dat hij de Poolse taal niet heeft geleerd.
Na meer dan 44 jaar komt dan echt het moment dat Harry afscheid gaat nemen van zijn werk bij Stork IMM en heeft hij het stokje overgedragen aan Tom Braak.
“In de afgelopen weken heb ik samen met Tom de Poolse klanten bezocht en Tom als nieuwe Salesmanager geïntroduceerd.”
Nu Harry straks niet meer werkt gaat hij zich bezighouden met klussen bij de kinderen, tuinieren, fitness, golf, zijn kleinkinderen en ongetwijfeld nog veel meer leuke dingen.

Harry Otten at K-2019“Graag wil ik al mijn klanten, agenten en overige contactpersonen bedanken voor de prettige samenwerking en veel succes en gezondheid wensen voor de toekomst. Ook Tom wens ik veel succes in zijn nieuwe rol als Salesmanager.”

Namens Stork IMM willen we Harry enorm bedanken voor zijn inzet en bijdrage gedurende zijn dienstverband.

Gift for Harry OttenGert Boers (CEO) “Harry’s dienstverband bij Stork is een bijzondere rit geweest. Tot de laatste werkdag bleef Harry even gedreven als altijd, gefocust op zijn klanten en de potentiële projecten. Ondanks fysieke klachten sprong hij desnoods zo in zijn auto voor een enkel klantbezoek in Polen. Hij wist na al die jaren hoe hij de klanten moest lezen en behandelen. Het is jammer dat Harry de laatste K-show niet heeft kunnen bijwonen, maar dat maakt het nog specialer om de laatste paar dagen met hem door te brengen op de Plastpol dit jaar.

Wij wensen Harry heel veel plezier en gezondheid tijdens deze nieuwe levensfase.