ISO 9001

Met trots delen wij mee dat we bij Stork IMM het certificaat ISO 9001:2015 voor ons kwaliteitsmanagement systeem hebben mogen ontvangen van Quality Masters.

Wat is ISO 9001:2015?

ISO 9001:2015 is een internationale norm, die wereldwijd gebruikt wordt om kwaliteit te meten. Het legt de criteria voor het kwaliteitsmanagement systeem vast. Op dit moment is ISO 9001 geïmplementeerd bij meer dan een miljoen bedrijven en organisaties in meer dan 170 landen. Ons kwaliteitsmanagement systeem werd in januari 2016 onafhankelijk geaudit en belond met dit prestigieuze certificaat.

Wat betekent dit voor Stork IMM?

Op de eerste plaats helpt het ons sterk klantgericht te blijven, en de motivatie en betrokkenheid van het topmanagement en de gehele staf te houden en ons bedrijf continu te verbeteren. Daarnaast maakt het potentiele klanten duidelijk dat we kwaliteit serieus nemen en dit in onze dagelijkse praktijk gebruiken om onze professionaliteit verder te verbeteren, zodat we een betrouwbare partner voor de lange termijn zijn.

Wat betekent het voor onze klanten?

ISO 9001:2015 helpt te verzekeren dat klanten producten en diensten van constante, hoge kwaliteit krijgen. Dit brengt vele zakelijke voordelen. We zullen interne en externe audits blijven uitvoeren om onze interne processen op de proef te stellen en de uitkomsten gebruiken om continu verbeteringen door te voeren.

Hoe verder, nu we dit certificaat hebben?

ISO 9001:2015 certification is een begin, geen einde. We zullen het kwaliteits management systeem gebruiken om onze processen te bewaken en te verbeteren. De ISO 9001:2015 richtlijnen en kwaliteitsnormen zullen onze gids zijn omn een betere partner te worden, nu en in de toekomst.

DOWNLOAD CERTIFICAAT