Maak carrière bij Stork

Bij Stork werken we hard aan de toekomst. We zien de behoeften van onze klanten in een sneltreinvaart veranderen.

Door voortdurend te innoveren passen we onze producten en oplossingen in met name de plastic industrie aan op die telkens wijzigende omstandigheden.

Werken bij Stork IMM

Vacatures:

Stageplaatsen:

Stork Injection Moulding Machines (IMM) is een producent van spuitgietmachines die gebruikt worden om plastic producten in verschillende sectoren te fabriceren. Stork IMM neemt de wens van haar klanten als uitgangspunt en koestert de relatie met de klant. De organisatie valt onder de metaalsector en bestaat uit 130 medewerkers.

We vragen heel wat van onze mensen , want zonder mensen geen organisatie. De mensen van Stork maken het verschil. Zij denken in mogelijkheden en zetten alles op alles om samen een oplossing te bedenken die de manier van werken van klanten en collega’s het beste ondersteunt. Ze zijn enthousiast over hun werk en gedreven om het nog jaren te blijven doen.

Om onze groeiambities en veranderingen te realiseren hebben wij voortdurend enthousiaste mensen nodig die teamgericht met elkaar deze uitdaging aangaan van BBLer tot ervaren manager of professional.

Zo zoeken wij bijvoorbeeld voortdurend BBLers, stagiairs en afstudeerders van MBO tot en met WO nivo op elk denkbaar gebied: commercieel, technisch, inkoop, bedrijfskundig, juridisch, human resources, automatisering/informatie technologie en financieel-administratief. Wij onderhouden intensief contacten met zowel de MBO’s als de diverse ROC’s, Saxion Hogescholen en Universiteit Twente inclusief diverse studenten initiatieven als Integrand.

We nodigen je van harte uit onze vacatures te bekijken. Open sollicitaties zijn altijd welkom, het liefst via email naar hrm@storkimm.com.